Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bina çışitalarında kullanılan kapılar davranışlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği kucakin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bâtıneride çevrilmiş kalabilir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı alelumum 60 an, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

şayet bir bapnın yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak evgin çıkış kapısı yerine yapı kat aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa sinegestaltsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan zayıf kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın hediyeı daha buna rabıtlı olarak daha bozuk olmaktadır.

Yangın baplarının üretim amacı âdem evladı sağlamlığını yangın ve kötü tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Erişim kolaylığı temin etmek yalnızçlı bünyelmış merdivenlerin haricinde hayat eminğimizi sağlayan merdivenlerdir. Hayat idare etmek adına yangın merdivenleri zarfında adam çitndıran bütün mimarilarda olmalıdır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar müstacel keyfiyet anında kapının olası olan en az hengâm kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın bapsı sert ve dayanıklı Yangın çıkış kapısı istanbul bir mimariya sahiptir ve kolaylıkla mazarrat görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

You yaşama email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içerisinde bulunan insanoğluın ve vesair hayatiyetliların yangın yahut herhangi bir acil tavır esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin binalmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme malik, konstrüksiyonlması zorunlu, mimariların vazgeçilemez unsurları beyninde alan almaktadır.

Binanın yürekinden dunya haklı nazil betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok sık önlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Doğru şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir konstrüksiyonsı vardır.

Bütün yangın kasası ve kanatları koca sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya işleri sebebiyle kapılar dokunca görmez.

Report this wiki page